Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Geri dönüşüm Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği Ramazan ayı Koronavirüs Türkler koronavirüs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Bu haber kez okundu.

iPhone 8 Türkiye'de kaç liradan satılacak

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve satışa sunulan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye fiyatları belli oldu. GSM operatörlerinin yayınladığı fiyatlara göre iPhone 8’in 64 GB’lık modeli 4 bin 149 TL, iPhone 8 Plus 64 GB 4 bin 699’den satışa sunulacak. Merakla beklenen iPhone X’in ise satışa sunulduğunda bu fiyatın ciddi anlamada daha yukarısında olması bekleniyor.

iPhone 8 fiyatları belli oldu modelinin ABD’deki satış fiyatı 699 dolar. Aynı modelin 256 GB kapasiteye sahip olan seçeneği ise 849 dolardan satılmakta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.