Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye ULEZ

Bu haber kez okundu.

BlackBerry Classic teknik özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon pazarında iOS ve Android ekosistemlerinin yükselmesiyle beraber gündemden düşen BlackBerry, iflas etme ve etmeme arasındaki ince çizgide dolaşmaya başlamıştı.Firma, yeni amiral gemisi Passport modeliyle umut depolarken yeni modeli hazırlamaya başladı bile. Yıl bitmeden hemen önce Classic olarak adlandırılan yeni modeli çıkartması beklenirken cihaza ait görüntülerde gelmeye başladı bile. İlk olarak buradaki haberimizde karşımıza çıkan modele ait yeni görseller ve teknik özellik listesi, BlackBerry'e yakınlığı ile bilinen N4BB tarafından ortaya çıkarıldı.Eski sisteme geri dönüş Telefonda ilk dikkat çeken detay, firmanın önceki modellerinde yer verdiği beş butonluk şeridin gelmiş olması ve arka aydınlatması bulunmayan iztopuna yer verilmesi. Yine kare ekrana sahip olan telefon, 3,46 inç büyüklüğündeki ekran ile 720 x 720 piksel (294 ppi) çözünürlüğe sahip. Telefonun diğer dikkat çeken özellikleri 1,5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya ek olarak 128 GB'a kadar arttırılabilen microSD kart desteği. 1080p/30fps video kayıt yeteneğine sahip 8 megapiksel çözünürlüklü arka kamera konumlandırılan cihazda ayrıca 720p HD video kayıt yapabilen 2 megapiksel çözünürlüklü ön kamerada bulunuyor.Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Classic, 10.2mm kalınlığında ve 178g ağırlında. NFC ve kablosuz şarj gibi özellikleri de destekleyecek olan telefon gücünü 2515 mAh kapasiteli bataryadan alıyor. Değiştirilemeyen yapıda olan bu bataryanın bir günü çıkartması muhtemel görünüyor. Kasım ayında tanıtılması beklenilen telefon bakalım firmanın Passport modeli ile yakaladığı yükselmeyi devam ettirebilecek mi hep beraber göreceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.