Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Donan ve takılan akıllı telefonlar için bunları yapın

Phantom isimli açık nedeniyle telefonlarda yaşanan kilitlenme, kapandıktan sonra açılmama gibi durumlar söz konusu olunca Apple tarafından bir güncelleme daha çıkartıldı ve güvenlik açığı kapatıldı. IOS 8.3 güncellemesi çıkartılmadan önce kapatılan açığın, IDevice isimli programın tüm izinlerine izinsiz erişim sağlamasını, programa müdahale edildiğinde ise telefonun donmasını ve kapanarak açılmasını engelliyordu. Güvenlik uzmanlarına göre, geniş alanları kapsayan bir Wi-Fi Ağı kuran saldırganlar bu sayede çok sayıda iPhone'a ulaşabiliyor ve telefonların donmasını sağlayarak onlara zarar verebiliyor ve tüm bilgilerine erişebiliyordu.

IOS GÜNCELLEME NASIL YAPILIR?

Apple yaşanan olayın ardından IOS 8.3 güncellemesini hizmete sundu. Daha önce yüklemediyseniz, telefonunuzdan Ayarlar bölümünden Genel daha sonra Hakkında bölümüne tıkladığınızda "Yazılım Güncelleme" kısmına girerek IOS 8.3 güncellemesini yükleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.