Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

General Mobile Discovery 2 teknik özellikleri neler

Mobil General Mobile geçen yıl Türkiye’de oldukça başarılı bir cihaza imza attı ve piyasaya sunduğu General Mobile Discovery ile satış rekorları kırdı. Cihaz satış rekorları kırdı çünkü uygun fiyata yüksek performans sunmasının yanısıra şık bir tasarıma sahipti. Şirket bu yıl bu modelin ikinci versiyonunu tanıttı. Üstün özellikleri ve uygun fiyatı ile dikkat çeken General Mobile Discovery, aynı performansı Discovery 2’de de gösterecek gibi görünüyor. 7,9mm İncelik8 Çekirdek İşlemci5 inç IPS, 441 PPI Ekran13MP Hızlı Flaşlı Kamera, 5MP Selfie Kamera3G Görüntülü GörüşmeAndroid 4.4.2 KitKat   General Mobile, bir süre önce Discovery 2′yi tanıtmış ve çıkış tarihi vermişti. Yine üstün özelliklere sahip olacak olan telefon, Discovery modelinin üstü Elite modelinin de altı olacak. Gerçek 8 çekirdekli General Mobile Discovery 2’nin fiyatı ise 888 TL. General Mobile Discovery 2’nin teknik özellikleri ise aşağıdaki gibi:   General Mobile Discovery 2, selefi Discovery'ye göre ne kadar iyi? Aşağıdaki tabloda da göreceğiniz gibi ikinci versiyon oldukça geliştirilmiş. General Mobile Discovery iki satışa sunuldu ve cihaz bayilerde 888 TL fiyat etiketi ile raflarda yerini aldı. Peki General Mobile Discovery 2'yi nerelerden satın alabilirsiniz? Telpa garantisi ile satın alabileceğiniz General Mobile Discovery 2'yi, BURADAN Telpa'nın sitesine giderek satılan şubeleri öğrenebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.