Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Huawei'nin 2018 yılında kârı yüzde 25 arttı

Financial Times’ın haberine göre Şirketin geliri de yüzde 19.5 oranında arttı.Huawei, ABD ve diğer ülkelerde, ekipmanlarının Çin hükümeti tarafından casusluk için kullanılabileceği endişesiyle uluslararası baskılar altında.
KANADA’DA TUTUKLANMIŞTI
Huawei'nin CFO'su ve aynı zamanda şirketin kurucusu olan Ren Zhengfei'nin kızı Meng Wanzhou 2018 yılının Aralık ayında Kanada’da tutuklanmıştı. ABD ve Çin arasında yaşanan ticaret savaşının ardından bu olayın yaşanması dikkat çekmişti.
Nebraska Senatörü Ben Sasse yaptığı açıklamada tutuklamaların ABD'nin İran yaptırımları çerçevesinde olduğunu söylemişti.Sasse, “ABD'nin ulusal çıkarları gözardı ediliyor, ABD ve müttefikleri buna sessiz kalamaz” diyerek Kanada'nın Wanzhou'yu tutuklamasını desteklemişti.
KEFALETLE SERBEST KALDI
Üç gün süren duruşmanın ardından, Kanadalı hakim William Ehrcke, Mıng’ın 10 milyon Kanada doları kefaletle salıverilmesine hükmetmişti.
KANADA’YA DAVA AÇTI
Vancou, Vancouver Uluslararası Havalimanı'nda gözaltına alındığı, arandığı ve sorguya çekildiği sırada “anayasal haklarının ciddi şekilde ihlal edilmesi” iddiasıyla Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Kanada Kraliyet Atlı Polisi (RCMP) ve Kanada Federal Hükümeti’nden davacı olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.