Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

iPhone 6S ne zaman piyasaya çıkacak

Teknoloji devi Apple‘ın sonbahar aylarında tanıtması beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 6S ile ilgili detaylar yavaş yavaş gelmeye başladı. Bu gelişmeler ışığında da iPhone 6 S’in bazı özellikleri de ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre iPhone 6S‘te 12 MegaPiksel arka kamera ve 2 GB RAM kapasitesi olması bekleniyor. Şimdilik sadece bu özelliklerin duyulduğu telefonun şimdi de çıkış tarihiyle ilgili detaylar da geldi. Yeni gelişmelere göre Apple, yeni iPhone modellerini 25 Eylül 2015 Cuma günü gerçekleştireceği lansman ile kullanıcılara tanıtacak.Ayrıca iPhone modellerindeki “S” takısı ile tanıtılmasının daha güçlü ihtimal olduğunu da hatırlatalım. Çünkü şu ana kadar gelen raporlarda da hemen hemen bir çoğunda iPhone modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus şeklinde adlandırılıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.