Öne Çıkanlar Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri son haber ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor

Bu haber kez okundu.

iPhone Xr’ın Türkiye fiyatı belli oldu

30 Kasım 2018 tarihinde Apple Store‘da satılacak olan bu modelin fiyatı, Hepsiburada.com üzerinde 7.399 TL olarak belirlenmiş durumda. Tabii bu fiyat 64 GB’lık baz model için geçerli. Depolama alanı arttıkça fiyat da artacaktır.
Kırmızı, siyah, mavi, mercan, sarı ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan iPhone Xr, Apple A12 yonga seti ve 3 GB RAM‘den gücünü alıyor. Tek kamera ile portre fotoğraflar çekebilen iPhone Xr modelin iPhone X‘ten ayıran şey bu değil.
iPhone Xr’ın ekranı iPhone X’daki gibi OLED ekran değil. Liquid Retina teknolojisi ile donatılan LCD ekranla gelen iPhone Xr, 3D Touch teknolojisine de sahip değil. 5.000 TL olması gereken fiyatın neden 7.399 TL yani iPhone X’dan bile pahalı olduğu ise henüz bilinmiyor.
Apple’ın bu fiyatlar ile ülkemizde artık iş yapması biraz zor. iPhone modellerine Amerika’da aynı fiyata sahip olan Note 9’un bile 3-4 milyar üzerinde fiyat isteyen Apple için 2019’un pek iyi geçmeyeceğini söyleyebiliriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.