Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye ULEZ

Bu haber kez okundu.

iWatch, iPhone 6 ile birlikte geliyor, iWatch özellikleri ve fiyatı

Apple'ın 9 Eylül'de iki iPhone 6 modelini tanıtacağını zaten biliyorduk. Redcode'un haberine göre bu tanıtım da iPhone'lar yalnız olmayacak, Apple iWatch 'ı da iPhone'lar ile birlikte tanıtacak. Apple'ın 9 Eylül etkinliğine sayılı günler kala iPhone 6 ile ilgili sayısız haber gündeme düşmekte ancak birçok kişi en az iPhone 6 kadar iWatch 'ı da merakla bekliyor. iWatch için hala kesin bilgiler verilmese de Redcode'un haberi iWatch ile ile ilgili birçok bilgi barındırıyor. Elbette verilen bilgilerin en çok dikkat çeken yeri iWatch 'ın da 9 Eylül'de tanıtılacağı ile ilgili kısım ancak en az bu kısım kadar önemli detaylarda var. Söylenenlere göre iWatch İOS 8 ile entegre halde çalışacak ve İOS 8'de bulunan yeni sağlık izleme uygulaması ile yakından ilişkili olacak. Sağlık konusunda birçok yenilik barındırması beklenen iWatch,  Apple'ın gelecekteki en önemli uygulamalarından biri olacak HomeKit ile ilişki kurma desteğine de sahip olacak. Şirket tarafından WWDC'de yapılan açıklamayı baz alırsak, iPhone'lar gibi iWatch'ın da ekstra bir uygulama gerektirmeden İOS 8 üzerinden garaj kapılarını kontrol etme, güvenlik kameralarını kontrol etme, ağ üzerinden çalışan diğer cihazları kontrol etme gibi kabiliyetlere sahip olacağı düşünülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.