Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

LG G4 Türkiye'de kaç liraya satılacak

28 Nisan’da global, 29 Nisan’da da İstanbul’da geniş çaplı bir tanıtım organizasyonu yapılan LG G4, bilhassa kamera performansıyla ve etkileyici ten kapağıyla pek çok fazla kişinin ilgisini çekmişti. LG’nin bu yılki amiral gemisinin Türkiye’de rekabetçi bir fiyata satılıp satılmayacağı ise çok büyük bir merak konusuydu. Vatan Bilgisayar’ın açtığı ilana göre LG G4’ün ten kapaklı versiyonu 2.399 TL‘ye listelenmeye başladı. Plastik ve ten kapak olarak 2 versiyon halinde satışa sunulacak G4’ün plastik kapaklı versiyonunun ise 2200-2300 TL bandında bir fiyattan satışa sunulmasını bekliyoruz. 29 Mayıs’ta satışa sunulacağı açıklanan LG’nin daha evvelki amiral gemileri olan G3’ün 3 GB RAM-32 GB dahili hafızalı versiyonu 1699 TL, G2’nin 2 GB RAM-32 GB dahili hafızalı versiyonu ise 1299 TL’den satılıyor. Bu cihazlara göre LG G4’ün fiyatının bir tık yukarıda olduğunu söyleyebiliriz. Teknik özelliklerinin bu konuda bulunduğu LG G4’ün fiyatını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Akıllı Telefon Destek‘teki konumuzda paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Akıllı Telefon

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.