Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince

Bu haber kez okundu.

Motorola Nexus 6'nın beklenmeyen performansı şaşırttı

Wall Street Journal'ın haberine göre aynı bilgi, üç farklı kaynaktan birden geliyor. Kaynaklar, kesin bir çıkış tarihi vermeseler de "Shamu" adındaki telefonun Motorola tarafından üretileceğini "doğruluyorlar". Yeni Nexus 6, 5.9 inç'lik ekranıyla şimdiye kadarki en büyük Nexus telefon olacak. Böylece Google, ilk kez hızla genişleyen phablet dünyasına girmiş olacak. Samsung, Galaxy Note'u farklı pazarlara ulaştırarak büyük bir başarıya ulaşmıştı. Özellikle phablet'lerin PC'lere alternatif olarak görüldüğü gelişmekte olan piyasalarda Note, geniş ekranı ve kalemiyle ilgi çekmeyi başarmıştı. Piyasadaki en büyük Nexus telefon olan Nexus 5, ismindeki sayıyla aynı miktarda, 5 inç'lik bir ekrana sahip. Nexus 6 herkesi şaşırttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.