Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Nexus 9 Özellikleri ve fiyatı

Bir süredir teknoloji gündeminden düşmeyen,HTC ve Google’ın ortak çalışmaları sonucu ortaya çıkacağı düşünülen 8 inçlik Nexus tablet, Nexus 9’un ilk görseli sızdırıldı.Aslında bundan yaklaşık bir yıl önceGoogle’ın yayınladığı görselde 8 inçlik bir tablet gözükmüştü (üstteki görsel) ve onunNexus 9 olacağı iddia edilmişti ancak bu sızıntının üzerinden uzunca bir süre geçtiğinden, yeni görsele Nexus 9’un ilk fotoğrafı dememiz daha doğru olacaktır. Çünkü bu süre içerisinde cihaz üzerinde bir çok değişiklik yapılmışa benziyor.Merak edenlere söyleyelim Nexus 9, HTC’nin kullanmayı çok sevdiği metal malzemeden üretilmeyecek. Bu zamana kadar rakiplerine oranla daha uygun fiyat etiketine sahip olmaları ile dikkat çeken Nexus tabletlerde maliyeti düşük tutabilmek için plastik tercih ediliyor. Görünüşe göre bu Nexus 9’da da devam edecek. Cihaz, aynı Nexus 5’te olduğu gibi mat plastiktenüretilecek.

Nexus logosu gözüküyor

Cihazın arkasında Nexus 7 (2013) ve Nexus 5’te olduğu gibi dikey şekilde konumlandırılmış bir Nexus yazısı bulunuyor. @upleaks tarafından sızdırılan bu görselde, cihazın önceki Nexustabletlerin aksine kamera flaşına da sahip olacağını görebiliyoruz.

HTC T1

Cihazın adı HTC T1 olacak. Tabi biz ona çok büyük ihtimalle Nexus 9 diyeceğiz ancak tabletin resmi kaynaklardaki adı HTC T1 olacak. Cihaz geçtiğimiz günlerde FCC onayından geçmiş veMotorola tarafından üretileceği düşünülen Nexus 6 ile birlikte önümüzdeki haftalarda tanıtılacağı iddia edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.