Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan

Bu haber kez okundu.

Nokia 3310 ne zaman satışa çıkıyor

Bir zamanların en çok kullanılan telefon markası Nokia'nın orijinal 3310'a saygı duruşu niteliği taşıması adına satışa sunmaya hazırlandığı yenilenmiş 3310'un satış fiyatı ve raflardaki yerini ne zaman alacağı gibi detaylar da kesinleşmeye başladı.

Nokıa 3310'un Avrupa'da satış fiyatı 49 Euro olarak belirlenmiş. Yani oldukça ucuz bir cihazın bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Fakat çıkış tarihi konusunda hala netleşmiş bir gün yok. 

Yine de Nokia kanadından yapılan açıklamaya göre 3310'un raflardaki yerini alması, bu yılın ikinci çeyreğini bulacak. Yani bahar aylarında kendinize yepyeni bir Nokia 3310 alma şansına erişebileceksiniz gibi görünüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.