Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

OnePlus 3T görücüye çıktı

Aldığı kararlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran OnePlus, ürettiği "amiral gemisi katili" akıllı telefonlarıyla da pek çok kullanıcıyı kendine çekmeyi başarmıştı. Çinli şirket, yeni hamlesiyle de yine gündeme oturmayı başardı. Yakın zamanda tanıttığı OnePlus 3T akıllı telefonuyla ismini hatırlatan şirket, yeni kararını açıklamasıyla da bunu tazeledi.OnePlus 3'ün güncellenmiş ve daha güçlü özelliklere sahip modeli OnePlus 3T'yi yakın zamanda tanıtan Çinli şirket, hemen ardından da OnePlus 3'ün satışını sonlandırdı. Resmi açıklamaya göre, OnePlus 3 bir daha geri dönmeyecek. Onun yerini OnePlus 3T alacak. OnePlus 3T yakında satışa sunulacak. Şirketin açıklamasına göre, OnePlus 3T'nin yanı sıra OnePlus 3 sahipleri de yeni yıl sonunda Android 7.0'a güncelleme programına  alınacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.