Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının

Bu haber kez okundu.

PlayStation 5'in özellikleri ve fiyatı

PlayStation 5 için yeni dedikodular da internette dolaşmaya başladı. İddialara göre cihaz kesin olarak 2018 yılında satışa sunulacak ve yine AMD’nin ekran kartlarından birine sahip olacak.
Cihazın yeniden AMD ekran kartı ile üretilecek olması bir hayli olası. Çünkü PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro modellerinde kullanılan ve RX 470 ile R9 380X arasında bir performans sergileyen karttan oldukça memnun durumda.
Bu yüzden de bir sonraki cihazında AMD’nin Vega mimarisi ile grafik arabirimi sorununu çözeceğini düşünmek mümkün. Zaten bir anda NVIDIA markasına geçiş yapılması muhtelemen yapılan anlaşmalar gereği de gerçekleşmeyecek bir durum.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.