Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz Barkley

Bu haber kez okundu.

Samsung Glaxy Alpha yeni bir dönem başlatabilir

Firma içerisinden elde edilen bilgilere göre Alpha serisi altında 3 yeni cihazın hazırlıkları devam ediyor. SM-A300, SM-A500 ve SM-A700 kod adlarına sahip bu modeller Galaxy Alpha'dan daha düşük veya benzer donanımlara sahip olacak ve metal çerçeveli akıllı telefonlar orta seviye segmentte hayatını devam ettirecek. SM-A500 ve SM-A700 modellerinin 720p ekran ve benzer donanım ile geleceği tahmin ediliyor. SM-A300 ise 960x540 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Bu modellerin yıl sonuna doğru lanse edilmesi bekleniyor. Muhtemelen Galaxy Alpha'nın gördüğü ilgiye göre Samsung diğer modellere de yol verecek.Galaxy Alpha modelinde hatırlanacağı üzere 4+4 çekirdekli Exynos 5430 yongaseti, 2GB RAM, 4.7 inçlik 720p Super AMOLED ekran, 12MP çözünürlükte kamera, 32GB depolama kapasitesi, 1860mAh gücünde batarya şeklinde özellikler yer almaktaydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.