Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç

Bu haber kez okundu.

Sony Xperia Z4 özellikleri sızdırıldı

Xperia ailesine yeni katılacak olan Z4'ün serisi hakkındaki özellikler sızdırılmaya başlandı. Daha yeni Xperia Z3 ile tanışmışken şimdilerde ise Z4'ler ortaya çıkmaya başıyor. Sızdırılan bilgilere göre Xperia Z4 cihazlarında MicroSD, micro USB ve SIM yuvalarnı koruyan contalı kapaklar bulunmuyor. Farklı bir tasarım ile karşımıza çıkması muhtemel olan akıllı telefon için en önemli soru contalı kapakta su geçirmezlik özelliği hala bulunacak mı? Bildiğiniz üzere Xperia Z3 tıpaları sayesinde su geçirmezliğini koruyordu ancak Z4'te eğer bu tıpalar bulunmayacaksa su geçirmezlik özelliğini koruyup korumayacağı da kafaları karıştırıyor.  4GB RAM'li olması beklenen cihaz 64-bit Snapdragon™ 810 çipsetin Z4'ün tableti hakkında olan iddialara baktığımızda 64-bit Qualcomm Snapdragon™ 810 işlemci bir Android tablet olarak karşımıza çıkmayı planlıyor.

veteknoloji

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.