Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Twitter'ın yeni servisi: Twitter Analytics

Sosyal medya devi Twitter'ın ilk etapta onaylanmış hesap ve reklamverenlere sunduğu servisi Twitter Analytics tüm kullanıcıların hizmetine sunuldu. Kullanıcılar Twitter'ın bu servisiyle attıkları tweet'in etkileşim gücünü ayrıntılı olarak görebilecek. Twitter'da kullanıcıların bugüne dek attıkları tweet'lerin kaç kişi tarafından göründüğünü veya ne kadar etkileşim aldığını öğrenme şansı yoktu. Kullanıcılar bunun yerine attıkları tweet'lerin aldığı retweet ve favori sayısına göre tahmin yürütebiliyordu.

TWITTER ANALYTICS İLE TWEET'İNİZİN GÜCÜNÜ GÖRÜN

Twitter'ın yeni servisi Twitter Analytics ise tam bu noktada kullanıcıların yardımına koşuyor. Atılan tweet'in kaç kişi tarafından göründüğü, kaç kişinin tweet'lere yanıt yazdığı, yine kaç kişinin tweet'inizde kullandığınız hashtag'e tıkladığını görebiliyorsunuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.