Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Twitter son özelliği ile bombayı patlattı

Twitter kurulduğu günden bu yana sadece birbirlerini takip eden kullanıcıların DM'leşmelerine olanak veriyordu. Yani siz Twitter'dan herhangi bir kullanıcıya DM (Direct Message) atmak istediğinizde o kişinin de sizi izliyor olması gerekiyordu.

ARTIK SİZİ TAKİP ETMESİNE GEREK YOK
Ancak Twitter'ın gece geç saatlerde yayına verdiği yeni özelliği ile artık sizi takip etmeyenlere de rahatça mesaj gönderebileceksiniz. Veya sizin doğrudan takip etmediğiniz Twitter hesaplarına da DM yollayabileceksiniz.

O AYARI YAPMAK ŞART
Twitter'da bir hesabın herkesten DM alabilmesi için Ayarlar > Güvenlik Gizlilik > Receive Direct Messages from anyone (Herkesten DM al) özelliğinin seçili olması gerekiyor. Bu özelliği aktif hale getirdikten sonra 'Değişiklikleri Kaydet' butonuna basmanız yeterli...

HERKESE DM ATAMIYORSANIZ SEBEBİ 'O' AYARIN YAPILMAMIŞ OLMASI
Eğer sizi takip etmeyen bazı hesaplara DM atabiliyor, bazılarına da atamıyorsanız sebebi yukarıda bahsettiğimiz ayarla ilgili... Bu ayarı aktif hale getirmeyenler yine eskisi gibi sadece takip ettikleri kişilerden DM alacak.

METİN HALEN İNGİLİZCE
Özellik henüz devreye girdiğinden Twitter'ın Türkçe ekibi ilgili ayardaki ifadeleri dahi henüz Türkçe'ye çevirmemiş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.