Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm İngiltere Cemevi İngiltereden KKTCye doğrudan

Bu haber kez okundu.

Whatsapp'a yeni özellik

Akıllı telefonların bir numaralı sohbet uygulaması Whatsapp'a sesli görüşme özelliği geliyor. Ancak bu haberin en dikkat çekici özelliği sesli görüşmelerin kayıt altına alınabilmesi…Telefon elimizde saatlerce Whatsapp’tan konuşabiliyoruz… Onun adeta birer bağımlısı olduğumuza göre bu haber bizler gibi sizleri de mutlu edecek.Bu popüler sohbet uygulaması Whatsapp’a sesli arama özelliğinin yeni gelecek güncellemeyle birlikte kullanıcılara sunulacağı ortaya çıktı. Böylece kullanıcılar tıpkı Viber'de ya da Tango da olduğu gibi Whatsapp hesabı olan herhangi bir kullanıcıya arama yapabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.