Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Diriliş Ertuğrul Rekabet Kurulu

Bu haber kez okundu.

Whatsapp ve Facebook birleşecek mi

Whatsaap ile Facebook birleşiyor mu. Habere göre alpha.whatsapp.com adresinde yer alan ve Facebook üstünden WhatsApp SSO irtibatı arzulayan bölüm yakında kullanıcılara açılacak olan yeni bir müşterek özellik şekilde bahsedildi.
Facebook Messenger ve WhatsApp beraber çalışacak. Aynı vakitte Facebook bildirimlerini de alacağınızdan söz edilen iddiaya nazaran şu anda sitede Facebook irtibatı istemesine karşın bir şey olmamasının sebebi çalışanları yönünden tecrübe ve kontrol mertebesinde olduğundan söz edilmiş. web.whatsapp.com adresinden ileti alıp gönderebilmek için WhatsApp'ın telefonunuzda heyeti olması ve qr kod ile eşleştirmeniz gerekiyor. Eğer bu özellik eklenirse WhatApp'ı kullanabilmek için cep telefonuna gerek kalmayacak benzeri duruyor. Aynı vakitte WhatsApp yalnız telefonunuzda kayıtlı şahıs listenizdekilerle görüşmenizi sağlarken böylelikle Facebook arkadaşlarınız ile kullanabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.