Öne Çıkanlar londra Ece Dağıstan A. Dilek Aydın Kahramanmaraş UK londra Avukat Alpan Uz Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport Redstone Solicitors ingiltere

Bu haber kez okundu.

Youtube kullanıcılarına müjde

Dünyaca ünlü video ve müzik paylaşım sitesi YouTube'dan beklenen adım geldi. Milyonlarca oyunseverin sabırsızlıkla beklediği 60FPS canlı yayın özelliği kullanıma sunuldu. Dünyaca ünlü arama motoru Google, video paylaşım platformu olan YouTube'da 60FPS'lik canlı yayın özelliği versiyonunu siteye ekledi. Şimdilik HTML5 uyumlu web tarayıcılarıyla çalışan özellik beta (test) aşamasında. YouTube'un bu adımından oyunseverleri memnun etti. Tarayıcıların desteklemediği canlı yayın özelliğini, yani 60FPS'yi gösteremeyen teknoloji sahipleri de bilgisayarlarına otomatik olarak 30FPS'ye geçişe izin veriyor.  Apple, Facebook, Samsung ve Sony gibi firmalar da video oyunu odaklı canlı görüntü akışı platformları pazarına girmek için gün sayıyorlar. Rekabetin artması kalitenin artması demek! Bekleyip göreceğiz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.