Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Sokağa çıkma yasağı ilan edildi, geniş çapta operasyon başlatıldı

Diyarbakır’da PKK’lıları etkisiz hale getirmek, örgütün kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını tespit etmek ve malzemeleri ortaya çıkarmak için son dönemlerin en büyük operasyonlarından biri Lice, Hani, Silvan ve Hazro ilçelerinin kırsal kesimlerinde dün gece başladı.İlçelere bağlı 25 köyde bugün saat 05.00’den itibaren sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından bölgeye helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi, karadan da sivil minibüslerle asker ve zırhlı araçlar sevk edildi. Operasyonlara polis özel harekat timleri de destek verdi.

Konvoyların geçişi sırasında sıkı güvenlik önlemleri alınırken, frekans karıştırıcı Jammer’li araçların da eşlik ettiği görüldü. Havadan uçak ve helikopterlerin de destek verdiği operasyon kapsamlı bir şekilde devam ediyor.Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde güvenlik güçleri her 5 kilometreye kontrol noktaları kurdu. Kurulan kontrol noktalarından geçiş yapan araçlarda sıkı bir şekilde arama gerçekleştiriliyor. Güvenlik güçleri operasyon bölgelerine giriş ve çıkışları da tutarken, gazetecilerin de bölgeye girmelerine izin vermedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.