Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Güneydoğu

Bu haber kez okundu.

Milyonlarca emeklinin alacağı zam belli oldu

Türkiye İstatik Kurumu'nun açıkladığı enlasyona göre yaklaşık 9 milyon emeklinin maaş zammı belli oldu. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Temmuz'da, bu yılın ilk 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon kadar zam alacak. Buna göre, emekliler Temmuz ayında 3,63 oranında zam alacaklar.

ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Enflasyon Haziran’da yüzde 0,47 arttı. Beklentiler yüzde 0,1 oranında artmasından yanaydı. Yıllık enflasyon ise yüzde 7,64 oldu.Tüketici fiyatları Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0.47 ile yüzde 0.1 dolayında olan beklentilerin hafif üzerinde yükseldi ve yıllık enflasyon bir puanın üzerinde yükselerek yüzde 7.64'e çıktı. Yurt içi üretici fiyatlarındaki aylık artış da yüzde 0.41 oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.