Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 1 polis şehit oldu

Alınan bilgiye göre, Adıyaman-Malatya karayolunun Fatih Mahallesi Sakarya Caddesi'nde, Mevlüt Alan (43) idaresindeki 16 LD 756 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yapan zırhlı polis aracı devrildi. Kazada 3 özel harekat polisi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı polislerden biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu.Hastaneye gelen Adıyaman Valisi Abdullah Erin, gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kazayla ilgili bilgi veren Erin, şöyle konuştu:

"Özel harekat ekibinden 3 arkadaşımız, zırhlı aracın içerisinde sivil bir araca çarpmamak için manevra yaptı ve devrildi. Devrilme sonucunda bir kardeşimizi maalesef kaybettik. Allah'tan rahmet diliyorum. Bir kardeşimiz biraz ağır yaralı olmakla beraber arkadaşlarımız her türlü müdahaleyi yapıyor. Allah'tan umut kesilmez. Diğer kardeşimiz de gerekli tedaviyi görüyor."Erin, kazada şehit olan özel harekat polisinin, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi nüfusuna kayıtlı Seracettin Kılınç olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.