Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Sanem Altan'dan Altan kardeşlerin tutuklanma kararına tepki

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Taraf gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ahmet Altan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Ahmet Altan, "Darbeye Teşebbüs" ve "FETÖ' ye üye olmak" suçlamalarıyla tutuklandı. 10 Eylül'de gözaltına alınan Ahmet Altan ve Mehmet Altan 21 Eylül'de adliyeye sevk edilmişti. Mehmet Altan hakkında tutuklama kararı verilirken, Ahmet Altan'ı ise serbest bırakılmıştı. Soruşturma savcısı Can Tuncay'ın Ahmet Altan'ın serbest bırakılmasına dün itiraz etti. İtirazı üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan Ahmet Altan tekrar gözaltına alınmıştı.

SANEM ALTAN'DAN AÇIKLAMA:SEVİNMEYİN!!!

Ahmet Altan'ın kızı Sanem Altan, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Ve bu ülkede Demokrasi isteyip bunun için uğraşıp da bu garabetle karşılaşmamış kimse yoktur.. Şaşırmayın,üzülmeyin ve sevinmeyin!!!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.