Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

İzmir'de terör alarmı, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Tüm gece süren özel harekat polisleri ve helikopter destekli operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken firar eden iki kişiyi arama çalışmaları sürüyor.  Operasyon kapsamında şu ana kadar bol miktarda uzaktan kumanda düzenekli patlayıcı, silah ve mermiler ele geçirildiği de öğrenildi.

TÜM GECE SÜRDÜ

İzmir Emniyet Müdürlüğü eylem amacıyla bir teröristin kente geldiği ve belediye otobüsünde görüldüğü istihbaratı üzerine geniş çaplı arama başlattı, bazı yollarda kapama noktası oluşturdu. Dün geceden bu yana süren operasyon helikopter destekli olarak Özel Harekat ve TEM, Asayiş ve Çevik Kuvvet birimlerince sürdürülürken arazi; karadan ve havadan kuşatıldı.

Gece geç saatlerde Limontepe ile Balçova arasındaki ormanlık arazide  bir şahıs yakalanırken, olay yerinde ise 440 gram A4 tipi bomba malzemesi ele geçirildiği kaydedildi. Bu kişinin irtibatlı olduğu yerlerin tespit edilmesiyle yapılan aramalarda 1 adet kalaşnikof marka tüfek bu tüfeğe ait 3 tane şarjör 61 tane mermi bir adet Glock marka tabanca bu tabancaya ait 18 adet mermi de ele geçirildi. Şu ana kadara 7 kişinin yakalanıp gözaltına alındığı operasyonda firar eden iki kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği teröristlerin PKK'lı olduğu öğrenildi.Operasyonda ilgili detaylı bilginin paylaşılacağı açıklama yapılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.