Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık Birleşik Krallık ülkeleri

Bu haber kez okundu.

THY uçağı bomba ihbarı nedeniyle acil iniş yaptı

Iğdır Havalimanı’nda yolcularını alan THY’nin bugün saat 10.15’teki TK 2719 sefer sayılı uçağı, havalandıktan hemen sonra bir kişi telefonla polise ’İstanbul uçağında bomba var’ ihbarı yaptı. Bunun üzerine uçak, tekrar Iğdır Havalimanı’na dönerken, polis ihbar yapan kişiyi yakaladı. Yakalanan Tamer B. adlı kişi, geç kaldığı için uçağa alınmadığını ve bu duruma sinirlenerek ’bomba’ ihbarında bulunduğunu itiraf etti. Tamer B., gözaltına alınırken, Iğdır Havalimanı’na inen uçakta arama yapıldı. Arama işlemi bitirildikten sonra uçak Iğdır- İstanbul seferini gerçekleştirecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.