Öne Çıkanlar londra koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham Aydın Çubukcu İngilizlerin Atatürk saygısı Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu hava durumu

Bu haber kez okundu.

Konya'da süren FETÖ soruşturmasında 20 pilot tutuklandı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye finans sağlayan ve örgüt faaliyetlerine iştirak edenlere yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 25'inin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si kadın 20 pilot, tutuklandı. 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye finans sağlayan ve örgüt faaliyetlerine iştirak edenlere yönelik soruşturmaya ilişkin, 27 Ekim'de Konya merkezli 17 ilde operasyon düzenlenmiş, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 73 pilottan 69'u yakalanmıştı. Adliyeye sevk edilen 44 pilot, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.