Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta

Bu haber kez okundu.

Tuğçe Albayrak'ı yüzlerce kişi böyle andı

Tuğçe Albayrak’ın saldırıya uğradığı lokantanın yanında gerçekleşen ‘Şiddete Karşı Nöbet’e Tuğçe’nin abisi Doğuş Albayrak, anneannesi Güler Yıldırım, dedesi Hıdır Yıldırım ile kuzenleri Sevcan Aygut, Çiğdem Aras ve Ebru Şen’in de aralarında bulunduğu akrabaları, sevenleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. ‘Medeni cesaret’, ‘Organ bağışı’, ‘Şiddete karşı duyarlı ol, gözlerini kaçırma’ dövizlerinin taşındığı nöbette, Almanya’da gençler arasında artan şiddete dikkat çekildi. Acılarının bir gram dahi azalmadığını kaydeden anneanne Güler Yıldırım, çocukların şiddetten uzak tutulması çağrısı yaptı. 

Tuğçe için nöbet tuttular

Tuğçe Albayrak Derneği tarafından açıklamada da ‘Cesur Yürek Tuğçe’ adına kurulacak vakıf konusunda çalışmalara devam edildiği belirtildi. Vakfın şiddete karşı çalışmalar yapacağı, organ bağışı konusunda da aktif olacağı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.