Öne Çıkanlar londra Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın KKTC Bulaşıcı Kahramanmaraş UK londra Avukat Alpan Uz Virgin Sport

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da şafak vakti uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da sabaha karşı saat 05.00'da 14 adrese yönelik operasyon düzenlendi. Önceden belirlenen adreslere yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonuna Özel Harekat polisleri ve havadan da polis helikopteri destek verdi. 

Şahintepe Mahallesi Emir Sokak’ta bulunan bir apartmana baskın yapan ekipler binanın birinci katındaki dairede arama yaptı. Dairede aramalar sürerken, binanın dışında ise Özel Harekat polisleri uzun namlulu silahlarla önlem aldı. Yapılan aramalarda ruhsatsız iki pompalı tüfek ile bir av tüfeği ele geçirilirken, iki şüpheli ise gözaltına alındı.

Ziya Gökalp Mahallesi, Karaca Sokak’ta bulunan bir binaya da baskın yapan polis ekipleri binanın ikinci katındaki dairede de aramalar yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.