Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Günler sonra kuyudan çıkarılan Kuyu isimli köpek bakın nasıl kurtarılmış

İstanbul Beykoz'da köpek yavrusu 'kuyu'nun İstanbul itfaiye ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilginç bir aparatla kurtarıldığı ortaya çıktı.Beykoz'da sondaj kuyusuna düşen yavru köpek 10 gün sonra kurtarıldı. Uzun uğraşlar sonucunda kurtarılan "kuyu" ismi yavru köpeğin, İstanbul itfaiye ekiplerinin olay yerinde geliştirdikleri ilginç bir aparatla kurtarıldığı da ortaya çıktı. Ekiplerin gece görüş kamerası, pvc boru, klavuz ipi, boğma ipi ve pnömatik hava ile çalışan koldan ürettikleri aparat, yavru köpeğin kurtarılmasını sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.