Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

7 yaşındaki çocuklar asker oldu şehit düştü

İstanbul Bağcılar'daki Vali Cahit Bayar İlkokulu, Çanakkale Savaşı'nın 102. yıldönümü nedeniyle 2. sınıf öğrencilerinin rol aldığı temsili bir tören hazırladı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, temsilde 7-8 yaşındaki öğrenciler asker kıyafetleri giyip savaştı. Çocukların bazıları temsili olarak şehit oldu.

"ÇOK SAKINCALI"

Sahneye konulan temsili tabutların üzerlerine de öğrencilerin fotoğrafı yapıştırıldı. Kızlar tabut başında ağladı.Uzmanlar, görüntülere "Savaş, ölüm gibi kavramlar o yaşta travma yaratır. Biz ailelere 'Çocuklara oyuncak silah bile almayın' diyoruz. Öğretmenler buna nasıl izin verdi?" sözleriyle tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.