Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

TSK'dan Hakkari ve Bitlis kırsalına dev harekat

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Hakkari ve Bitlis kırsallarında icra edilen hava destekli operasyon kapsamında, terör örgütü mensuplarınca kullanılan 8 hedef tespit edildi. Savaş uçakları, dün 2 barınak, bir muhabere sistemi ve 5 silah/malzeme deposundan oluşan hedefleri imha etti. Görevlerini başarıyla icra eden jetler, emniyetle üslerine döndü.Öte yandan, güvenlik güçleri Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalındaki arazi aramalarında tespit ettikleri iki el yapımı patlayıcıyı etkisiz hale getirdi.

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalındaki iki sığınakta ise 20 tüp, 30 pil, 100 metre elektrik kablosu, 500 kilogram gıda maddesi ve çok miktarda malzeme ele geçirildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.