Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

22 yaşındaki müzik öğretmeni teröre kurban gitti

Terör örgütü PKK tarafından aracına yönelik silahlı saldırı düzenlenen Batman'ın Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, dün saat 11.00 sıralarında başkanlık makamına gittiği sırada özel aracına yönelik PKK'lı teröristlerce silahlı saldırı düzenlendiğini öğrendiğini, saldırının kendisine yönelik olduğunu söyledi.Avukat yeğeni Muhammed Işık'ın, kendi özel aracını kullandığını belirten Işık, makamda iş başı yaptıktan sonra özel aracına saldırı yapıldığı bilgisi geldiğini bildirdi.

(Saldırıda hayatını kaybeden genç öğretmen)

Evinin çıkışında yaklaşık 20 metre mesafede aracının silahla tarandığını öğrendiğini, saldırı sırasında öğretmenlerin de yer aldığı aracın da kurşunların hedefi olduğunu kaydeden Işık, şöyle devam etti:

"Maalesef bir öğretmenimizi kaybettik, 2 öğretmen de yaralandı. Aracıma 10-15 mermi isabet etmiş. Aracı yeğenim kullanıyordu. Allah korumuş onu, yara almadan kurtuldu. Ancak aynı araç Bekirhan beldesindeki askeri noktasında bombalı bir saldırıda bulunuyor. Olay yerinde teröristin biri ölüyor, diğer ikisinin ise olay yerinden kaçtığı söyleniyor.Olay evimin çıkışında oldu hedeflerinde benim olduğunu düşünüyoruz. Çünkü yaklaşık bir hafta önce bu yönde istihbari bilgi tarafıma iletilmişti. Bu ramazanda, bu cuma gününde vahşi yüzlerini bir kez daha gösterdiler. Bu bir vahşettir. Sivil insanımızı katletmenin ne faydasını görecekler." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.