Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Min-Jae Kim Timur Öztürk

Bu haber kez okundu.

Minik Alperen'in gittiği okulun sahibi tutuklandı

3 yaşındaki Alperen Sakin, İzmir'in Çığlı ilçesindeki bir anaokulun servisinde unutulup saatlerce kapalı kalmasının ardından hayatını kaybetmişti. Yaşanan acı olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında anaokulunun süresiz kapatılması kararı alındı. Olayın peşine düşen müfettişler, olayda hayatını kaybeden Alperen Sakin’in okula resmi kaydının bulunmadığını da tespit ederek, durumu raporda aktardı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Gelir İdaresi Başkanlığının da yine olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

3 yaşındaki Alperen'in ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülürken, okulun sahibi Yurdagül İşgören hakkında akşam saatlerinde yakalama kararı çıkarıldı. Anaokulu sahibi Yurdagül İşgören çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, olaydan sonra gözaltına alınıp serbest bırakılan rehber personel D.K.’nın tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edildiği, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.