Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Sahil Güvenlik Ege'de 420 göçmen yakaladı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları, Ege Denizi'nde düzensiz göçün önlenmesine yönelik çalışmalara devam ediyor.Bu faaliyetler kapsamında Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı kara ve deniz unsurları tarafından 11-18 Ağustos'ta Güney ve Kuzey Ege Grup Komutanlığının sorumluluk sahasındaki 9 olayda 420 kaçak göçmen yakalandı. Operasyonlarda 1 göçmen kaçakçısı da gözaltına alındı.Öte yandan, Sahil Güvenlik hava unsurları, jandarma ve emniyet ekiplerince, Kuşadası, Ayvacık ve Seferihisar bölgesindeki 3 olayda karada tespit edilen 165 yabancı uyruklu yakalandı.Faaliyetler kapsamında, 18 helikopter ve 11 uçak sortisi ile 84 saat uçuş gerçekleştirildi. 4 Mobil Radar Timi (MORAD) tarafından 159 saat görev icra edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.