Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra

Bu haber kez okundu.

Katliamın üzerinden tam 2 yıl geçti

Terör örgütü IŞİD'ün üstlendiği Gar saldırısında 100'den fazla kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıdan yaralı kurtulan 30 kişinin fizyolojik tedavisi hala devam ediyor. 

Yaralılardan biri yoğum bakımda, iki kişi kısmi felce bağlı olarak uzun süreli tedavide, üç kişi de uzuv kaybı nedeniyle protez tedavisi görüyor. Altı ağır yaralı haricinde vücudunda şarapnel, bilye madde kalan, yüksek sesli patlama nedeniyle işitme fonksiyonu kaybı yaşayan, ameliyat günü almış veya yakın dönemde ameliyat olmuş ve periyodik olarak doktor kontrolüne gitmek zorunda kalan 24 yaralı daha var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.