Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde

Bu haber kez okundu.

Diyarbakır'da PKK'ya ait silah deposu bulundu iddiası

Diyarbakır’ın Hazro ilçesine bağlı Çitlibahçe Köyü’nde bir eve Jandarma tarafından düzenlenen baskında PKK'ya ait olduğu öne sürülen çok sayıda silah, patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ve bir torna tezgahı ele geçirildi. Küçük bir atölye görünümündeki evde örgütünün patlayıcı ürettiği iddia ediliyor .
Diyarbakır il Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hazro İlçesine bağlı Çitlibahçe köyünde bir evin patlayıcı ve silah imalathanesi olarak kullanıldığı istihbaratını alınca eve baskın düzenledi. Askeri yetkililerin verdiği bilgiye göre evde 17 uzun namlulu silah, çok sayıda mermi, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler, 50 kilo toz esrar ve bir torna tezgahı ele geçirildi. Soruşturma kapsamında bir kişi gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.