Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Amasya'da yıkımına başlanan bina çöktü

Amasya'da geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanan İl Özel İdaresine ait 6 katlı binanın çökmesi sonucu, iki kepçe operatöründen biri yaşamını yitirdi, diğeri hafif yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yüzevler Mahallesi'ndeki Amasya İl Özel İdaresine ait 6 katlı iş hanının yıkım çalışmaları sırasında bina çöktü. Yıkılan binanın altında kalan kepçe operatörü Osman Hamurkoparan (31) hayatını kaybetti. Diğer kepçe operatörü Satılmış Karadoğan ise hafif yaralandı.
AFAD ekipleri enkaz altında kalan Hamurkoparan'ın cesedini çıkarmak için çalışma başlattı. Çökmenin ardından olay yerine gelen Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, yetkililerden bilgi aldı.
Hayatını kaybeden Hamurkoparan'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Binanın yıkım çalışmalarına önceki gün Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin ve Belediye Başkanı Cafer Özdemir'in de katılımıyla düzenlenen törenle başlanmıştı.
Enkazdan çıkarıldı
AFAD ve Amasya Belediyesi itfaiye ekipleri, çöken binanın enkazında kalan 31 yaşındaki Osman Hamurkoparan'ın cesedini, 2 saat süren çalışma sonrası iş makinelerinin de yardımıyla bulunduğu yerden çıkarttı.
Hamurkoparan'ın cesedi, 112 Acil Servis ekiplerince Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.