Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık Birleşik Krallık ülkeleri

Bu haber kez okundu.

Acil serviste sahibini yalnız bırakmayan köpek Türkiye gündemine bomba gibi düştü

Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi Bakır Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katında saat 01.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın nedeniyle yayılan yoğun duman kısa sürede tüm binayı sardı.Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye olay yerine ulaşıncaya kadar, yanan dairede oturan Şafak Aydın ile köpeği ‘Akva' vatandaşlar tarafından dışarı çıkartıldı. Ambulans içerisinde sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Şafak Aydın'ın köpeği ‘Akva' ise ambulansın etrafında dolaşmaya başladı. Akva, sahibini görmek için uzun süre uğraştı.

Tedavisinin ardından ambulanstan inen sahibini gören köpeğin büyük sevinç yaşadığı görüldü. Şafak Aydın, köpeği ile ekip otosuna binerek polis merkezine gitti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldıktan sonra üst katlarda mahsur kalanları tahliye etmeye başladı. Binanın üst katlarında oturan 4 kişi itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. Dumandan etkilenen vatandaşlara olay yerinde bulunan ambulanslar da ayakta müdahale edildi.Görgü tanıkları, ilk önce patlama sesi duyduklarını daha sonra dairenin perdelerinin yandığını görünce durumu itfaiyeye bildirdiklerini söyledi. Vatandaşlar, binadaki 3 kişi ile bir köpeği kendilerinin kurtardığını belirtti. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.