Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar Pandemiye

Bu haber kez okundu.

Acun Ilıcalı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

Meslek hayatına muhabir olarak başlayan ve TV8'i satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtladı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sempatisinin devam ettiğini söyleyen Acun Ilıcalı, "Siyaset konusunda çok konuşmayı sevmiyorum. Ben işime bakıyorum. Ama sana şunu söyleyebilirim. Ben ofisimde daha tek kişiye ne görüştesin diye sormadım. Çünkü insanların her biri ayrı görüşte olmalı. Türkiye'de aklımın almadığı konu şu: Neden insanlar herkesin kendi görüşünde olmak zorunda olduğunu hisseder? Bugün benim şirketimde bir seçim yapsak ne çıkar ben bilmiyorum. Herkesin bir fikri olmalı. Ben ülkemin de böyle olmasını istiyorum. Ben evet Cumhurbaşkanı'nı seviyorum. Ama biliyorum merak ediyorsun onu da sormadan yanıtlayayım benim TV8'i almamda etkisi olmamıştır." dedi.

"KARİYERİMDE SİYASETİN TEK BİR İZİ YOK"
"Kariyerimde siyasete dair tek bir iz bulamazsınız. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın tv8'i almam da etkisi olmadı. Ben 1 share'lik kanala ciddi para verdim. Parayı verdiğim insan da Mehmet Nazif Günal. AK Parti ile bir alakası var mı yok. Mehmet Bey sağ olsun indirim de yapmadı. Bu arada, Mehmet Bey'e de ayrı bir sevgim var, beraber seyahatlere gidiyoruz. Çok iyi bir dostluğumuz var."

"TAYYİP ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİNİ SEVİYORUM"
"Cumhurbaşkanımız beni sever, çünkü benim hiçbir beklentim, çıkarım yok. Ben Tayyip Erdoğan'ın liderliğini seviyorum. Yaşı genç olanlar bunu anlamaz. Benim yaşım yetiyor. Ben 1980 ile 2000 yılları arasını iyi hatırlıyorum. 2015'e geldiğimiz şu sürece bakarsak ve o günlerle kıyaslarsak arada büyük fark var. Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi yönetebilecek çok doğru bir isim olduğunu düşünüyorum."

''MİLLETVEKİLLERİMİZİ BAŞARILI BULUYORUM AMA BENDEN OLMAZ"
Acun Ilıcalı, Başkanlık sistemiyle ilgili soruya, "Bence tartışılmalı. Halk ne diyorsa o olsun." cevabını veren Ilıcalı, son olarak, "Ben milletvekillerimizi çok başarılı buluyorum. O işe çok ciddi bir mesai harcanıyor. Konsantrasyonum olmadığı için benden milletvekili olmaz." diye cevap verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.