Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren

Bu haber kez okundu.

Adana'da feci bir kazaya kurban giden kadının hayatı işte böyle ortaya çıktı

Adana'da korkunç bir cinayete kurban giden Songül Erçil'in 27 yıllık yaşamından dram çıktı. Almanya'nın Berlin kentinde gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Songül Erçil, babasının ölümünün ardından 17 yaşındayken teyzesinin oğlu Gazi B. ile evlenmek için Adana'ya kaçtı. Gazi B. ile nikahsız yaşayan Erçil'in bu birliktelikten E., N. ve B. adı verilen 3 kızı oldu.

UYUŞTURUCU BATAĞINA SAPLANDI

Bir süre sonra uyuşturucu batağına saplanan Songül'ün durumundan haberdar olan ağabeyi Oğuz Erçil, kız kardeşini tedavi için Almanya'ya götürdü. Ancak uyuşturucuyu bırakamayan Songül, 2009'da tekrar Adana'ya dönerek tanıştığı Harun Doğan T. ile yaşamaya başladı. Bu birlikteliğinden de Y. adını verdiği oğlu oldu. Ancak Songül'ün bu birlikteliği de uyuşturucu yüzünden fazla sürmedi.

UYUŞTURUCU PARASI İÇİN FUHUŞ YAPMAYA BAŞLADI

Uyuşturucu parası bulabilmek için fuhuş yapmaya başladığı öne sürülen Songül Erçil'in poliste çok sayıda suç kaydı oldu.Kimsesi kalmayan genç kadın, öldürüldüğü güne kadar pansiyonlarda yaşadı.

AĞABEYİ ALMANYA'DAN GELDİ: MİRASI VERDİK UYUŞTURUCUDA KULLANDI

Cinayeti duyarak kız kardeşi İlknur ile birlikte Almanya'dan gelen ağabeyi Oğuz Erçil, DNA testi için kan verdi. Erçil, polisteki ifadesinde "Kardeşim iki kez resmi nikahsız evlilik yaptı, çocukları oldu. Birlikte olduğu kişiler uyuşturucu yüzünden kardeşimden ayrıldı. Anne ve babamızdan kalan mirası kendisine verdik. Ancak o bu paraları yine uyuşturucuda kullandı. Kendisine zaman zaman para gönderiyordum. Kız kardeşimizi öldüren kişiye en ağır ceza verilmesini istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.