Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Djokovic Türkiyeyi gururla

Bu haber kez okundu.

Ahmet Hakan'a TRT Müdürü Ahmet Hamdi Şişman küfür etti

Hürriyet gazetesinin sevilen yazarı Ahmet Hakan’ın bazı ifadeleri iddialara göre TRT Dış Haberler Müdürü olan Ahmet Hamdi Şişman isimli kişiyi rahatsız etti. Ahmet Hamdi Şişman isimli TRT Müdürü, bu durum üzerine Facebook profil sayfası üzerinden inanılmaz sözler sarfetti. Ahmet Hakan’ın bu sözlere ne tepki vereceği ise tam bir merak konusu oldu. İşte iddialara göre TRT Müdürü Facebook sayfasından yayınlanan o mesaj şu şekilde.. “Ahmet Hakan i..esi Ataturkculeri bir araya gelemeyip tek bir irade ortaya koyamamakla sucluyor. AKP kongresinde tek aday cikmasini ise elestiriyor demokrasi bu degil diyerek. Yesinler senin g**i zekali beynini i..e"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.