Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Ahmet Hakan'dan 10 Kasım itirafı
Hakan'ın, Hürriyet'teki bugünkü köşesinde "Bugün saat 9’u 5 geçe aşkla kalkacağım ayağa" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle:2014 yılının 10 Kasım’ıydı.Saat 9’u 5 geçiyordu.Mahalle kahvesinin önünde oturmaktaydım.Siren sesleri, saygı duruşuna geçenler, toparlanıp ayağa kalkanlar falan...Ama ben kalkmamıştım ayağa...Ve ayağa kalkmadığımı da “Saat 9’u 5 geçiyordu ben ayağa kalkmadım” başlıklı yazımda herkese duyurmuştum.*Neydi derdim?Bir derdim falan yoktu aslında.*Neden ayağa kalkmadığımı şöyle izah etmiştim:“Saygının, sevginin ille de o saatte ayağa kalkılarak gösterilmesi gerektiğine inanmıyorum.”*O günden bugüne...- Atatürk’ün gözümdeki yeri öyle büyüdü ki...- Atatürk’ün yüzyıl sonrasını görebilen bir lider olduğuna dair inancım öyle arttı ki...- Atatürk’ün kurduğu sistem sayesinde Ortadoğu’daki bütün ülkelerin ilerisinde olduğumuza dair kavrayışım öyle perçinlendi ki...Bu 10 Kasım’da...Saat 9’u 5 geçe...Hiçbir artistliğe falan zerre gerek duymadan...Büyük bir aşk, şevk, sevgi, saygı ve heyecanla fırlayacağım ayağa!Fesli Kadir'in cenazesi bayağı tenha olacakFESLİ Kadir şöyle haykırıyordu:“Mustafa Kemal’e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin.”*AK Parti teşkilatlarının Anıtkabir’e otobüs kaldırdığını görünce...Fesli Kadir’in cenazesinin bayağı tenha olacağını tahmin etmek, kâhinlik olmasa gerek.AK Parti Beşiktaşİlçe Başkanı aradıDEDİ ki:“Ahmet Bey... Biz sadece bu 10 Kasım’da değil, bundan önceki 10 Kasımlarda da Anıtkabir’e otobüs kaldırdık. Bu ilk değil. Eskiden ne yapıyorsak yine aynısını yapıyoruz.”*“Öyle mi?” dedim.Ve bu açıklamasını yayınlayacağımı söyledim.*AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı’na...“Yalnız astığınız pankartta imla hatası yapmışsınız. ‘Anıtkabirde’yiz’ yazılmaz, ‘Anıtkabir’deyiz’ yazılır” diyecektim ki...Hevesi kaçmasın diye vazgeçtim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.