Öne Çıkanlar londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Londra TTFF veteran İngiltere TTFF Veteran Vogue dergisi Baha Yetkin İngiliz ticareti Terapi Londra Lordship Lane A. Dilek Aydın

Bu haber kez okundu.

AK Partili vekilden tepki toplayan tweetler

İçten'in İzmir hakındaki 'Haşhaşilerin başkenti', 'CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafaya çekmek, sabaha kadar eğlenmek', 'İzmir, boşanma oranı en yüksek il, neden acaba?' şeklindeki paylaşımları tepki çekti. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İçten'in açıklamaları ile ilgili "AKP'nin Diyarbakır milletvekilinin İzmir'in yaşam tarzına böylesine haraket eden yaklaşımda bulunması Erdoğan'ın dile getirememediği düşüncelerin itirafıdır" derken, Aytun Çıray ise "Böylece kalplerinin karasını Türk milletinin tümü görmüş oldu" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.