Öne Çıkanlar Ambargoed İngiltere Başbakanı Theresa May Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda

Bu haber kez okundu.

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenciler arasında bildiri gerginliği

Antalya’da, başına isabet eden gaz fişeği sonucu yaşamını yitiren Berkin Elvan için Akdeniz Üniversitesi’nde dersleri boykot kararı alan bir grup öğrenci bildiri dağıtırken, karşıt grup öğrencilerle kavga çıktı.Gezi eylemleri sırasında başına isabet eden gaz fişeği sonucu yaşamını yitiren Berkin Elvan için dersleri boykot kararı alan yaklaşık 20 sol görüşlü öğrenci, Akdeniz Üniversitesi Merkezi Yemekhane önünde bildiri dağıtmak istedi. Bu nedenle sol görüşlü öğrencilerle karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavga, polisin araya girmesiyle kısa sürede sona erdi. Öğrenciler yemekhane yanında bildiri dağıtmaya devam ederken, bu kez polisle öğrenciler arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik, emniyet müdür yardımcılarının araya girmesiyle son buldu. Bildiri dağıtan grubun masasının altındaki odunların bir bölümü ise özel güvenlik görevlileri tarafından alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.