Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Anıtkabir'de güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise yaptığı operasyonlarla 6’sı PKK, 6’sı DEAŞ üyesi olmak üzere 12 şüpheliyi yakaladı. Başkentte güvenlik önlemleri çerçevesinde sabah saatlerinden itibaren Kızılay ve Ulus başta olmak üzere çok sayıda yol trafiğe kapatıldı.

HAFRİYAT KAMYONLARI KAPATTI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kritik binaların çevresindeki yolların önüne barikat kuran hafriyat kamyonları, 29 Ekim yürüyüşünde de TBMM, Genelkurmay Başkanlığı ve Başbakanlığa çıkan tüm yolları kapattı.Askerler de dahil herkes tek tek aranarak Anıtkabir’e alındı.

Anıtkabir’in etrafındaki bütün yollar trafiğe kapatıldı. Törenler için gelen askerler de dahil herkes tek tek aranarak Anıtkabir’e alındı.Özellikle CHP’nin yürüyüş güzergahı olan eski Meclis ve Anıtkabir arasındaki yolda da geniş güvenlik önlemleri dikkat çekiyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.