Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Geri dönüşüm Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği koronavirüs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Aktuel Event filiz

Bu haber kez okundu.

Anıtkabir dün binlerce kişiyi ağırladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Anıtkabir’de coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs dolayısıyla Anıtkabir akşam da açık kaldı. Kutlamalar çerçevesinde düzenlenen programa yoğun katılım oldu.  Anıtkabir Komutanlığı koordinatörlüğünde 17 yıl aradan sonra ilk kez konser verilirken, katılımcılara eşsiz müzik zevki sunuldu. Vatandaşlar, dilek balonları uçurup, marşlara eşlik etti. Turistlerin de ziyaret ettiği Anıtkabir alanına, Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs'ta Samsun'a çıkışını anlatan, şahlanan at üzerindeki Atatürk'ü tasvir eden dev yağlı boya tablo konuldu.  Gece yarısına kadar halka açık olan Anıtkabir'de katılımcıların yoğun alkışı altında balonlar da uçuruldu. Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.