Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Geri dönüşüm Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği Koronavirüs Türkler koronavirüs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Aktuel Event

Bu haber kez okundu.

Ankara'da kar yağışı herkesi şaşırttı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bu hafta için yaptığı uyarılar sonrası hava sıcaklıkları düştü. İstanbul Beyoğlu'nda saatler tam öğle vaktini 12:30'u gösterdiğinde hava aniden karardı. Akşam üzeri karanlığı andıran hava bir kaç dakika sonra patladı.  Gök gürültüsüyle birlikte şiddetli dolu yağmaya başladı. Doludan kaçan vatandaşlar saçak altlarına saklandı. Bazı vatandaşlar da cep telefonlarını çıkarıp bu özel anı görüntüledi.

İSTİKLAL CADDESİ BOŞALDI

Günün her saati kalabalık olan Beyoğlu İstiklal Caddesi yağışın şiddetiyle boşaldı. Vatandaşlar doludan korunmak için saçak altlarına saklandı. Bazıları hırkaları, bazıları buldukları poşetleri kafalarına geçirerek korunmaya çalıştı. Dolu o kadar etkili oldu ki, yağmur olasılığına karşı yanlarında şemsiye bulunduran vatandaşlar bile etkilendi. Araçların üzeri beyaza büründü. Bir süre sonra da İstiklal Caddesinin zemini tamamen beyaz oldu. Kar yağışına andıran sıklıkta yağan dolu kışı aratmayan görüntüler ortaya çıkardı. Dolunun bir süre sonra erimesiyle zemin suyla kaplandı.

ŞİŞLİ'DE DE BENZER MANZARA

Şişli'de de kısa süreliğine yağan dolu araçların üzerini beyaza boyadı. Yol kenarlarında ise dolu birikintileri oluştu. Nisan ayında dolu yağışını sürpriz olarak değerlendiren vatandaşlar yağan dolulardan kartopu yaptı.

ANKARA'DA KAR ŞAŞKINLIĞI

İstanbulluların gündüz hissetiği şaşkınlığın bir benzeri Başkent'te yaşandı. Ankara'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası şehrin belli bölgeleri beyaza büründü. Nisanr ayında yaşanan soğuk havalar sosyal medyada da ses getirdi. İşte hava durumu ile ilgili yapılan yorumların bazıları:

Naim Dilmener @renemliD 

Nisan evladim, anan/baban Bahar senin, Kis degil.

Koray Peközkay @koraypekozkay  

Kasım yerini sevmemiş, havasını alıp nisan'a taşınmış gibi...

Aralık'ta hazirana misafir olursa ben katil olurum, demedi demeyin...

Haşmet Babaoğlu @HasmetBABA 

Yağmura itirazım yok ama hani Nisan yağmuru olsaydı!

Behzat Uygur @behzatu  

Şubat görünümlü Nisan..

Nafer Ermiş @NaferErmis  

İstanbul'da hava karardı resmen, tamam yaz gelmedi ama bu kadarı da fazla artık.

guray gursel @burusvilis  

Bugün hava bir şarkı olsa "huysuz ve tatlı kadın" olurdu

Mine Merve @minemervem 

Ankara'da kar yağıyor yok artık!

Bize yaz gelmicek asla

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.