Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Türkler Apollo Philharmonic Orchestra Edmonton Rovers Dünya Fenerbahçeliler Günü

Bu haber kez okundu.

Anne ve ikiz kızları gözyaşlarıyla uğurlandı

Konya'da bayramın ilk günü evlerinde ölü bulunan anne ve ikiz kızları, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Polisin tespitinde ikizlerin el ve ağızlarının bağlı olduğu, anne ve kızlarının vücutlarında bıçak darbesi bulunduğu, yapılan otopside ise boğularak öldürüldükleri belirtilen olayla ilgili eski eş gözaltına alındı.Tüyler ürperten olay, bayramın birinci günü Konya merkez Selçuklu ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Karaköse Sokak'taki Selay Sitesi'nin birinci katında meydana gelmiş ve evden yangın ihbarı alan itfaiye ekiplerinin adrese gitmesiyle facia ortaya çıkmıştı. Ekipler, bir süre önce eşinden ayrılan Ayşe Kanel ile 11 yaşındaki ikiz kızları Melisa Hazal ve Eylül Duru Polat'ın cesetleriyle karşılaşmıştı. İtfaiyenin haber vermesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, yaptıkları ilk incelemede, ikizlerin el ve ağızlarının bağlı olduğu, anne ve kızlarının vücutlarında bıçak darbesi bulunduğunu belirlemişti.Anne ve ikiz kızlarının cenazeleri, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak merkez Meram Kurtuluş Mahallesi Seyit Şahin Kurtuluş Mezarlığı'na getirildi. Anne ve kızlarının cenazeleri burada öğle vakti ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından yakınlarının gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. Cenaze namazında ailenin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze törenine olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan baba Remzi P.'nin ailesi ve yakınlarından kimse katılmaması dikkat çekti.
Ölen Ayşe Kanel'in akrabalarından Cemal Kanel, "Biz eve yangın var diye gittik. Ama çok kötü bir manzarayla karşılaştık. Halamın kızı ve ikiz kızlarını ölü olarak bulduk. İkiz kızlardan Duru'yu arka odada sandalyeye bağlı boğazı kesilmiş olarak buldum. Diğer anne ve Hazal'ı da kucak kucağa vücudunun bir bölümü yanmış bir şekilde ölü olarak gördüm. Ama otopside boğularak öldürülmüş diye söylendi. Ben kendilerini bir gün önce gördüm ve telefonla konuştuk. Annelerine, 'anneannelerine kurban için alayım' dedim, 'babaları izin vermez' deyince onları aramadım." diye konuştu.Olayın meydana geliş şekli ve zanlısı konusunda bir bilgisi olmadığını söyleyen Cemal Kanel, "Kim yaptı veya yaptırdı, hiçbir bilgimiz yok. Konya Emniyet Müdürlüğü'ne güveniyoruz. En kısa zamanda doğrusu ortaya çıkacaktır." dedi.

İKİZLERİN BABASI GÖZALTINDA
Bayram günü anne anne ve ikiz kızlarının ölümünü soruşturan polisin, şüpheli olarak Ayşe Kanel'in bir süre önce boşandığı eski eşi Remzi P.'yi gözaltına aldığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zaman zaman eve geldiği öğrenilen eski eşi sorguluyor.
Öte yandan ölen ikizlerin sosyal medya hesaplarından ailece gittikleri tatilde çekilen fotoğrafları paylaştıkları ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.